Duurzaam ondernemen en bijdragen aan een betere maatschappij vormt de kern van het ontstaan van Olympus Mobility en haar digitale provider Artemis Mobility. 

We streven er naar mensen bewuster te laten omgaan met de beschikbare middelen in de maatschappij en meer specifiek in het domein van de mobiliteit. Onze oplossingen helpen mensen om sneller en makkelijker gebruik te maken  van de meest geschikte mobiliteitsmodus naargelang de bestemming, het tijdstip,  de weersomstandigheden en andere factoren. Dit resulteert in het gebruik van duurzamere vervoersoplossingen.

De middelen die we hiermee genereren, investeren we in de verdere uitbouw van ons mobiliteitsplatform. Maar we willlen daar nog een stapje verder in gaan:  per actieve gebruiker en per maand leggen wij 25 eurocent opzij voor een goed doel dat bijdraagt aan een mensvriendelijkere en betere maatschappij.

Ook een aantal van onze affiliate partners kozen ervoor om hun vergoeding voor het aanbrengen van gebruikers naar Artemis in te zetten voor het goede doel.

Het eerste goede doel dat we steunen is : Villa Rozenrood

Villa Rozerood als respijthuis creëert een omgeving waar niet alleen het zieke kind een gepaste zorgondersteuning  krijgt, maar waar zowel het zorgkind als de ouders, broers en zussen daarenboven de dagdagelijkse zorgen eindelijk eens achter zich kunnen laten.