Hoe werkt het voorschot bedrijfsbudget ?

Om onze lage prijzen te kunnen garanderen, vragen we om voor je bedrijf een voorschot bedrijfsbudget op te laden. Dit kan door overschrijving van je gewenst bedrijfsbudget op het Artemis rekening nummer met vermelding van jouw persoonlijke gestructureerde mededeling die je ontvangt bij inschrijving. Binnen maximaal drie werkdagen is dit budget beschikbaar voor de mobiliteitsuitgaven van het bedrijf.

Je stelt voor je werknemers een persoonlijke budgetlimiet in. Zij kunnen mobiliteit bestellen zolang ze hun eigen budgetlimiet niet overschrijden en het bedrijfsbudget niet uitgeput is.

Als je bedrijfsbudget bijna uitgeput is, zal je van ons een bericht ontvangen en kan je terug aanvullen. Je bedrijfsbudget kan je online opvolgen in ons beheersportaal en ook de maandelijkse factuur van je uitgaven zal je saldo vermelden.

Welk bedrag zal ik opladen als bedrijfsbudget ?

Dit hangt af van het aantal werknemers dat gebruik maakt van de mobiliteitsoplossing en van hun mobiliteitsverbruiken. We raden aan om een schatting te maken van het gemiddeld verbruik per maand en dit te verhogen met 15 %.
Hoe dan ook word je verwittigd als het budget bijna uitgeput is.

Wat als het bedrijfsbudget uitgeput is ?

Als er geen bedrijfsbudget meer voorhanden is,  dan zullen je werknemers  geen bestellingen meer kunnen doen via de Olympus app. Let dus goed op dat je tijdig bijstort.

Wat als ik mijn contract met Artemis stop zet?

Dan wordt natuurlijk het overschot bedrijfsbudget teruggestort op je rekening.

Kan ik Olympus niet gebruiken zonder bedrijfsbudget ?

Ja, maar niet bij Artemis. Je kan daarvoor terecht bij onze partners.

 

Terug naar bestelpagina